Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AJAX_KeypadPlus_WH - Vezeték nélküli billentyűzet (fehér)

Ár:
33.800 Ft + ÁFA ( 42.926 Ft )
Cikkszám: AJAX_KeypadPlus_WH
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó:

Vezeték nélküli kezelőegység: érintésvezérelt billentyűzet beépített kártyaolvasóval, funkciók: központ élesítése-kikapcsolása, részleges élesítés és kikapcsolása, pánik riasztás, LED visszajelzés, világító billentyűzet

Fontos: Az Ajax KeyPad Plus kompatibilis a következő Ajax hubokkal: HUB2, HUB PLUS és HUB2 PLUS

Szín:information_mark :

Leírás

Ajax Keypad Plus White

Vezeték nélküli kezelőegység

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos azonosítást kínál az Ajax rendszer felhasználói számára minimalista kialakítással, LED-kijelzéssel és a kontaktmentes beléptetés végtelen lehetőségeivel.

Ez egy praktikus megoldás irodába vagy otthonra, amellyel a hamis riasztások és jelszavak a múlté válnak. Minden kártya az eredeti DESFire® chip-el van felszerelve - a rendelkezésre álló legjobb érintés nélküli azonosítási technológiával, amelyet még a NASA is használ beléptető célokra.

 

Univerzális kulcs

Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy valós időben korlátozza, kiterjessze vagy azonnal blokkolja a hozzáférést. Az Ajax kártyaadatok akár 13 különböző Hub-ban is tárolhatók, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy kártya vagy tag eszközzel hozzáférhessen az Ajax KeyPad Plus billentyűzettel rendelkező több helyszínhez: irodához, lakáshoz, házhoz vagy raktárhoz.

Az Ajax rendszerben legfeljebb 200 kártya vagy tag eszköz lehet, és nem szükséges új fiókot létrehozni egy új felhasználó számára - elegendő elnevezni az eszközt és meghatározni a hozzáférési szintet, mindezt csak néhány kattintással az alkalmazásban. Ezáltal a KeyPad Plus kényelmes irodai megoldássá válik, és megkönnyíti a vendégek vagy az állandó alkalmazottak belépését.

Rendkívüli autonómia és biztonság

A KeyPad Plus a legújabb firmware-t és nagyobb kapacitású akkumulátorokat tartalmaz. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a billentyűzet akár 3,5 évig működjön egyetlen elemkészleten, még akkor is, ha az érintés nélküli azonosítási funkciót naponta használják.

Az új billentyűzet jelszó-találgatás elleni védelemmel is rendelkezik, és ha valaki regisztrálatlan kártyát próbál használni, a rendszer riasztást indíthat. A rendszer egy csendes riasztást is aktivál a riasztási központ felé, ha megpróbálják a felhasználót jelszó megadására kényszeríteni.

A kezelők „Királya“

A KeyPad Plus mindent tud, amit a telepítők kedvelnek az Ajax kezelőiben - közvetlen kapcsolat az alkalmazásban, egyszerű telepítés a SmartBracket konzol használatával, távoli telepítés és minimális karbantartás, mindezt a kártyák AES-titkosításával, amelyeket nem lehet másolni vagy feltörni.

Paraméterek

Környezet: Beltéri
Szín fehér
Eszköz típusa Vezeték nélküli
Használata Beltéri
RFID Pass és Tag támogatás MIFARE DESFire EV1, EV 2 ISO14443-А (13,56MHz)
Felhasználói azonosítás okostelefonon keresztül Bluetooth LE 4.2 és újabb (Android, iOS)
Billentyűzet típusa Érzékelő
Gombok száma 15
Kényszerítő kód Elérhető
Védelem a jelszó próbálkozása ellen Elérhető
Szabotázs védelem Elérhető
Élesítés / hatástalanítás állapotjelzése Elérhető
Rádiójel teljesítmény 20 mW
Kommunikációs protokoll Jeweller (868,0–868,6 MHz)
Maximális távolság a billentyűzet és a központi egység között Legfeljebb 1700 m (nyitott területen)
Tápellátás 4 AA elem
Tápfeszültség 3V
Az akkumulátor élettartama legfeljebb 3 év
Az akkumulátor töltöttségének jelzése elérhető
Üzemi hőmérséklet-tartomány −10 ° С és + 40 ° С között

Videók a termékről

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés