Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

APC

APC

 

Mi a szünetmentes tápegység (UPS)?

A szünetmentes tápegység (UPS) garantált áramvédelmet biztosít a csatlakoztatott elektromos berendezéseknek. Ha az áramellátás megszakad vagy a biztonságos szinteken kívül ingadozik, a UPS azonnal tartalék energiaellátást és túlfeszültség-védelmet biztosít a csatlakoztatott érzékeny berendezések számára. 

Az APC, a Schneider Electric legfontosabb márkája számítógépek és perifériaeszközök, hálózatok és szerverek, valamint adatközpontok és létesítmények számára kínál UPS-megoldásokat.

 

 
APC – A fizikai informatikai infrastruktúra innovációjának története
 
Közel négy évtized alatt az APC a megbízható áramellátás és a fizikai informatikai infrastruktúra ipari szabványává vált. Mára vezető név lettünk a kis és nagy informatikai részlegek körében és az értékesítési partnerek hatalmas közösségében, innovációink pedig általánosan ismertté tették termékeinket, mivel infrastrukturális, felügyeleti és biztonsági megoldásaink világszerte nyújtanak védelmet a szervezeteknek.
Az American Power Conversion Corporation 1981-ben a napenergia kutatására és fejlesztésére jött létre. Az MIT-ről érkezett három villamosmérnök által alapított APC azután 1986-ban megnyitotta gyárüzemét Rhode Island-en. A vállalat ugyanebben az évben legyártotta az első UPS-ét 450AT+ néven, amely a PC Magazine szaklaptól megkapta az „Editor's Choice” díjat. 1988-ban az APC részvényeit bevezették a tőzsdére.
1989-ben bemutatták a díjnyertes PowerChute® szoftvert, amely forradalmasította az energiamenedzsmentet, emellett megkezdődött a termékek értékesítése a két fő terjesztő, a Tech Data és az Ingram Micro közreműködésével. 1990-ben az APC folytatta a kiemelkedő termékek bemutatását. Ilyen volt például a Smart-UPS® sorozat, amely mára az iparág vezető hálózati energiavédelmi megoldása. Ugyanebben az évben az APC elnöke és ügyvezetője, Rodger B. Dowdell, Jr. kapta az Inc. Magazine „Az év New England-i vállalkozója” címet.
Az 1990-es években az APC újabb piacokra lépett be 155 új termékkel. Ilyen volt például a SurgeArrest® túlfeszültség elleni védőberendezés; a Matrix-UPS®, az iparág első moduláris UPS-e; a Smart-UPS új generációja; a vállalat első Back-UPS Pro® modelljei és a Symmetra® Power Array™, amely forradalmasította az iparágat, mivel redundanciát, skálázhatóságot és szervizelhetőséget kínált egyetlen megoldásban. Ezeknek a termékfejlesztéseknek, két nemzetközi gyártóüzem megnyitásának (Galway, Írország, 1994 és a Fülöp-szigetek, 1996), valamint a Systems Enhancement Corp. és a Silcon A/S felvásárlásának köszönhetően az APC éves árbevétele 1998-ban átlépte a mérföldkövet jelentő 1 milliárd USD értéket.
Az APC 1999-ben belépett a háztartási technikai eszközök piacára a PowerShield bemutatásával, amely az otthoni vezetékes és vezeték nélküli alkalmazások egyre növekvő szélessávú igényét kiszolgáló megoldás. Az APC ezután az új évezredbe három stratégiai felvásárlással lépett be, amelyek megnyitották az egyenáramú kommunikációs felszerelések piacát, az otthoni és irodai alkalmazású kábelek és kapcsolók piacát, illetve az adatközpontok és kommunikációs felszerelések precíziós hűtésének piacát. Az ARRIS 2001-es felvásárlását követően az APC tovább bővítette szélessávú hálózati áramellátási lehetőségeit. 2002-ben az APC bemutatta a PowerStruXure™ megoldást, a hálózatkritikus fizikai infrastruktúra (NCPI) architektúrájának első tagját, amely forradalmasította az adatközponti energiamenedzsmentet. Ugyanebben az évben a vállalat bekerült a NASDAQ-100 indexbe, amely a NASDAQ értéktőzsde 100 legnagyobb nem pénzügyi profilú cégét fogja össze.
2003-ban debütált az InfraStruXure™. Egyetlen nyitott, adaptálható és integrált megoldásban egyesítette az áramellátást, a hűtést, a rackeket, a menedzsmentet és a szervizt, és világszerte közel 20 díjat nyert el. A TravelPower™ táskát – amely a világon az első, beépített eszköztöltési lehetőséggel rendelkező táska – szintén ekkor mutatták be, azonnali sikerrel. Az InfraStruXure sorozat 2004-ben hűtési rendszerrel és helyszíni áramgenerálással egészült ki. Ugyanebben az évben az APC több mint 100 díjat nyert világszerte termékeiért és üzleti kiválóságáért. 2002-től a PowerStruXure sikereire építve az APC kibővítette általános NCPI-kínálatát a Netbotz felvásárlása után. Ez az új technológiai vállalat az informatikai berendezések fizikai biztonságának megoldásán dolgozott, és lehetővé tette az APC-nek, hogy iparági tapasztalatait a menedzsmentre és a biztonságra is kiterjessze. 
2007. február 14-én az APC céget felvásárolta a Schneider Electric, egy multinacionális európai vállalat, amelynek energiamenedzsmenttel és automatizálással kapcsolatos szakértelme világszerte ismert. Ez vezetett a kritikus tápellátási és hűtési szolgáltatások (CPCS) üzletág megalapításához, amely most már az APC és az MGE UPS Systems márkákat is magában foglalja.
Rendezés:
Gyártó: APC
Raktáron
22.860 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
25.771 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
26.447 Ft
Gyártó: APC
Rendelhető
34.031 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
34.938 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
35.774 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
35.814 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
42.036 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
42.657 Ft
Gyártó: APC
Rendelhető
63.109 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
92.370 Ft
Gyártó: APC
Raktáron
148.514 Ft
Gyártó: APC
Rendelhető
160.851 Ft

Keresés