Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hikvision DS-2TD1217-2/V1 (Hőkamera + látható fény kamera)

Ár:
231.413 Ft + ÁFA ( 293.895 Ft )
Cikkszám: DS-2TD1217-2/V1
Elérhetőség: Rendelhető (2 hét)
Gyártó:
Optika mérete (látószög):
Menny.:db

Leírás

Hikvision DS-2TD1217-2/V1 IP hő- (160x120) 90°x66° és láthatófény (2 MP) kamera; ±8°C; -20°C-150°C, IP67 kültéri

 

Bispektrális hőkamera

A Hikvision forgalomba hozta új bispektrális, deep learning algoritmussal felszerelt, dóm kivitelű hőkameráját, amely fejlett hőszenzora révén jobban észleli a beltéri tűzeseteket, és ezekről vizuális riasztást ad. Az új, költséghatékony DS-2TD1217-2/V1 kameracsalád csökkenti a tűz és a tulajdonban keletkező károk kockázatát.

Bispektrális képtechnológia

A kamera támogatja a tűzérzékelést, és kiváló minőségű belső hardverelemekkel, valamint látható fénnyel és infrafénnyel (bispektrális képtechnológiával) alkot képet. 

A bispektrális képtechnológia „kép a képben” előnézetet és képösszeolvasztást alkalmaz, amivel pontosan rögzíteni lehet a riasztást kiváltó eseményeket. Ennek köszönhetően a helyzet kiértékelése és a veszély mértékének felmérése gyorsan megtörténhet. A kamera egyetlen csatornán keresztül rögzíti a képeket, ami csökkenti a sávszélesség-igényt, és egyszerűbbé teszi az élő előnézet funkció alkalmazását, mivel nincs szükség a hőkép- és a láthatófény-csatornák közötti váltásra.

A bispektrális képösszeillesztés funkció részletgazdagabb képeket ad rossz környezeti feltételek mellett is, így könnyebben azonosíthatóvá válnak a környezeti elemek, és dokumentálni lehet a gyanús eseményeket.

A kamera képfeldolgozó technológiája többféle elemet kombinál, hogy a lehető legjobb hőképeket hozza létre. Ezenkívül kevesebb, mint 40 mK NETD (hőmérséklet-különbségi zajegyenérték) szintet alkalmaz. Az NETD azt méri, hogy a hőszenzor a hőképen belül milyen kis hősugárzási különbségeket észlel. Minél kisebb a kamera által észlelt különbség, annál kisebb ez az érték, és annál jobb a képminőség.

Rendellenes hőmérséklet észlelése

Az új hőkamera riasztással jelez, ha a hőmérséklet átlép egy előre megadott értéket. Ez lehetővé teszi, hogy még azelőtt észleljük a veszélyt, mielőtt a tűz keletkezne, és az operátorok elháríthassák a potenciális veszélyeket, mielőtt a hőmérséklet elérné a gyulladásponthoz szükséges mértéket.

A kamera további gyakorlati felhasználása a dohányzás érzékelése olyan helyeken, ahol tilos (pl. áruházak), vagy ahol szigorúan tilos és életveszélyes a dohányzás (pl. olajraktárak). A riasztás figyelmezteti a személyzetet, akik időben felkutatják a dohányzó személyt, így csökkentik a környezetszennyezést és megelőzik a tűz által okozott károkat.

Deep learning algoritmusok: kevesebb téves riasztás

A fentieken kívül a kamera tartalmaz egy deep learning algoritmussal felszerelt, beépített GPU-t, ami hatékonyan támogatja a beltéri felügyeletet, és detektálja az illegális behatolást. Az intelligens képtartalom-elemzés technológia csökkenti a téves riasztások számátazáltal, hogy kiszűri a zavaró tényezőket (pl. fényviszonyok változása vagy állatok mozgása a látómezőben). Csak a valódi fenyegetések váltanak ki riasztást, ami hatékonyabbá teszi a védelmet, és megakadályozza az illetéktelen behatolást.

Ideális megoldás

A két funkcióval (tűzérzékelés és behatolásjelzés) rendelkező kamerát elsősorban beltéri használatra tervezték, különösen áruházakba, múzeumokba, adatközpontokba és bankokba. Széles látószögük (max. 90°), valamint kompakt kialakításuk révén könnyen telepíthetők, és kényelmesen használhatók.

Paraméterek

Garancia: 36 hónap
Hőkamera: igen
Környezet: Kültéren és beltéren is alkalmazható
Hang bemenet: nincs
Kialakítás dómkamera
Dualitás hőkamera + látható fény kamera
Képfrissítés 50 Hz
Hőkamera felbontás 160x120
Hőkamera fókusztávolság 1.8 mm
Hőkamera látószög 66 - 90 °
Felbontás 2 MP
Fókusztávolság 2.1 mm
Zoom -
Hordozhatóság fix
Hőérzékenység 40 mK
Védettség IP67 kültéri

Letölthető adatlap - leírás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés