Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hikvision HV2-DS-2DE2A404IW-DE3 PTZ Szett

Cikkszám: HV2-DS-2DE2A404IW-DE3 PTZ szett
Gyártó:
Analitika Funkciók: Mozgásérzékelés, vonal átlépés érzékelése, behatolás észlelése, arcfelismerés, felügyelet nélküli poggyász észlelés, tárgy eltávolítás észlelése, régióbejárat érzékelés, régió kilépést érzékelés, 
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-01-10

Leírás

Szeretné, hogy IP kamerarendszere képeinek pozícióját bármikor szabadon mozgathatná? Ezzel a rendszerrel és ennek minden tartozékával egy komplett, ideálisan megválasztott eszközökkel kiegészített rendszert tudhat magáénak. Nem kidobott probálkozás lesz a végeredmény,  hanem valóságban is működő hosszútávú megoldás.

A Forgatható zoom IP kamerákkal egyénileg bármikor állítható a kamera pozíció. A beállított képbe bármikor bele tudunk nagyítani (4× optical zoom, 16× digital zoom). Különböző "preseteket" tudunk létrehozni mellyel egy adott képpozíció menthető, illetve megadható, hogy ezen a kép pozícióban meddig tartsa a kamera képet. Ha több presetet hozunk létre, akkor automatikusan megadott időközönként tud pásztázni a PTZ kamera. Az autómatikus pásztázás alatt bármikor átvehetjük az irányítás, hogy egyénileg forgassuk vagy nagyítsuk a kamera képeit. A beépített WDR-segítségével a nappali képek világos és sötét részeit tudja kompenzálni. Így ezzel elkerülhetőek a vakító fények és a túl sötét pl.: árnyékos részek miatti olyan esetek amiben nem kivehető az adott része a kamera képnek. 

Beépített mikrofon segítségével bármikor telefonról is bele hallgathatunk az adott kamerához tartozó területre.

Komplett éjjel látó IP PTZ kameraszett, melyet profi telepítői visszajelzések és tapasztalatok alapján vállogattunk össze. Megkönnyítve Önnek a piacon kapható rengeteg féle kameraszett variációk közüli döntést. Így garantáljuk, hogy műszakilag és végül valóságban is egy igazi prémium kamerarendszer előnyeit élvezhesse.

Ideális megoldás újépítésű vagy felújított épületekhez, melynek UTP vezetékei már előre kiépítésre kerültek. Amennyiben a vezetékezés nincs előkészítve, úgy a "gyári kiegészítők"-között elérhető hálózati UTP kábelek és egyéb szerelési szerelvények prémium minőségben.

 

Szett előnyei:

 • 24 órás védelem és megfigyelés
 • ​2 hét felvétel tárolás mozgásérzékelés esetén
 • Hosszútávon is megbízható kamerarendszer ha több évre tervez, háttértámogatással
 • Igényesen telepíthető szett ami valóban minden eszközt tartalmaz egy előre vezetékezett rendszerhez
 • A kamerák csatlakozóinak esztétikus, víz és vandálbiztos elhelyezése megoldott, így csökkentve a oxidáció és kültéri körülmények negatív hatásait kétszeresen biztosítva
 • Legmodernebb IP alapú kamerarendszer (stabilabb működés mint AHD, HDTVI, analóg rendszereken) 
 • Részletgazdag képminőség, fejlett éjszakai megvilágítással, mozgásérzékeléssel (állítható terület és érzékenység)
 • Távoli elérés okostelefonnal (ingyenes applikáció) 
  • Azonnali élőkép elérés és visszajátszható a felvételek, melyet menthet saját telefonjára, illetve tovább küldhet 
 • ​2560 x 1440p pixel felbontás (4megapixel -  2560 X 1444pixel)

 

Ahova ajánljuk:

A Full HD IP kamerarendszer elsődleges célja, hogy míg nem tartózkodik otthonában, vállalkozásában, addig minden megfigyelt terület rögzítésre kerüljön. Így Ön bármikor tudni fogja, hogy mi történik portékáján. Ideális megoldás családi házak, irodák, üzletek, raktárak, vendéglátó egységek, telephelyek, ahol fontos, hogy a távolabbi arc/rendszám is értékelhető legyen.

 

Szett tartalma:

1db HIKVISION DS-7604NI-K1 - IP rögzítőegység (NVR - 4 csatornás)

 


2 db HIKVISION DS-2DE2A404IW-DE3(2.8-12MM) kültéren és beltéren is alkalmazható IP kamera

 

1db HIKVISION POE SWITCH DS-3E0106HP-E - (60W) - 6 Portos PoE Switch (60W): 1x HiPoE + 3x PoE+(at) + 2 uplink port

 


1db 1TB-os biztonságtechnikai winchester (24 órás üzemű)

 


Választható vezetékek, szerelvények, amennyiben nincs előre kiépítve a vezeték hálózat 

 

Gyakori kérdések:

Távolról elérhető a kamerarendszer? 

Igen! Ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével elérhető Interneten okostelefonról, számítógépről. Az applikáció segítségével, az épp aktuális élőképeket megnézhetjük, a felvételeket visszajátszhatjuk, melyekbe akár bele is nagyíthatunk. Egy-egy felvétel pillanatképét ki fotózhatjuk, a videó anyagot kivághatjuk és le is menthetjük telefonunkra.

A lementett felvételeket tovább küldhetünk üzenetben, e-mailen, messenger-en, viberen, google drive-on. A jól áttekinthető kezelőfelületnek köszönhetően, könnyen személyre szabhatjuk, a kamerák képeit, az-az egyénileg rendezhetjük sorrendjét, saját igényeink szerint. Amennyiben különböző helyen több kamerarendszerünk van, úgy egyetlen alkalmazással hozzáférhetünk az összes kamerarendszerhez, melyet egy képernyőn valós időben láthatunk. Nem szükséges fix ip címes internet szolgáltatás!

Bővebb leírás: https://premiumkamerak.hu/tavoli_eleres    

 

Mozgásérzékelés funkció van? 

Igen, van. Rögzítés csak mozgáskor, területkijelöléssel, állítható érzékenységi szintekkel. Napra, időpontra, kameránként állítható a rögzítőben és kamerában egyaránt. 

 

Riasztás lehetősége van? 

Igen! Mozgásérzékelés, vonal átlépés érzékelése, behatolás észlelése, arcfelismerés, felügyelet nélküli poggyász észlelés, tárgy eltávolítás észlelése, régióbejárat érzékelés, régió kilépést érzékelés esetén is tud értesítést küldeni a kamerarendszer. Az értesítések gyakorisága, időpontja egyénileg ütemezhető. A telefonos alkalmazáson keresztűl "Push" értesítéssel jelzi a rendszer, ha az adott területen történt valami. 

 

Sötétben is látnak a kamerák?

Igen! A kamerákba beépített EXIR infraledek segítségével típustól függően különböző éjszakai látótávolságot tudnak kivilágítani. EXIR infra ledek egyenletesen terítik az infra sugarakat, így elkerülhető, hogy csak a kép középontján erős az infra kivilágítás.

 

Magyar nyelvű menü van? 

Igen! 

 

Hány napot lehet rögzíteni a winchesterre?

A szettben lévő rendszer mozgásérzékelés esetén 2-3 hét felvételt képes rögzíteni. A felvétel mennyisége függ az adott kameraképeken lévő mozgások mennyiségétől, a színektől, kódolás formátumától. 

Videók a termékről

Szerelési útmutató

 

 

 

Hikvision DS-2DE2A404IW-DE3 - Szoftveres beállítások

Aktiválás / Kezdeti beállítások / Kamerák hozzáadása

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: 4 megapixel, kamera szett, PTZ

Keresés