Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kamera szettek (biztonsági kamera rendszerek)

A Hikvision IP kamera rendszer ideális megoldás új építésű vagy felújított épületekhez melyek UTP vezetékei már előre kiépítésre kerültek. Amennyiben a vezetékezés nincs előkészítve, úgy a "gyári kiegészítők"-között elérhető hálózati UTP kábelek és egyéb szerelési szerelvények prémium minőségben.

Komplett éjjel látó Hikvision IP kamera szetteket ajánljuk mindazoknak aki hosszútávra, több évre tervezik kamerarendszerüket, prémium képminőséggel a legújabb funkciókkal. Ne hagyja ki AKCIÓS Hikvision kamera szettjeinket se!

Hikvision kamera szettek

Rendezés:
Gyártó: Hikvision
Raktáron
268.676 Ft 251.972 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
279.938 Ft 263.233 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
325.686 Ft 308.981 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
394.320 Ft 355.600 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
422.561 Ft 383.583 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
455.851 Ft 433.705 Ft

IP KAMERA SZETTEK - DÓM - KOMPAKT KIVITELBEN

A Hikvision IP kamera szettek dóm és kompakt kivitele, kitűnően alkalmazhatóak kültérre és beltérre egyaránt. Minden itt található IP kamera éjjel látó, kiviteltől függően 20-tól 50méteres távolságig.

Kültéri felhasználás esetén is többszörösen víz szigetelt csatlakozókkal és a gyári kiegészítőkkel, kötődobozokkal tökéletesen víz és pára mentesíthetőek a kamerák csatlakozói. A Hikvision kamerákkal kompromisszumok nélkül lehet elsőre tökéletes a rendszere, mellyel hosszú távra tervezheti kamerarendszere élettartamát.

Hikvision IP kamera rendszerek széles palettája mint tudásban mint kivitelben többféle területre, egyénileg szabhatóak. Az itt található IP kamera szettek 2-től 8 megapixeles (4K UHD) változatban elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli wifi-s kivitelben (vezeték nélküli wifi kamera szett ) is.

A Hikvision IP kamerák teljes mértékben kompatibilisek a Hikvision rögzítőkkel, így akár egy  rendszerbe illeszthetőek. Továbbá támogatják más gyártók eszközeit is. - ONVIF

IP kamera rendszer főbb jellemzők

 • Masszív kameraház
 • Vízhatlan csatlakozók
 • Mozgásérzékelés funkció
 • 20-tól 50méter éjszakai látótávolság
 • Ingyenes távoli élérés

Az IP kamera rendszert biztonsággal ajánljuk

Az itt található komplett éjjel látó IP kameraszetteket profi telepítői visszajelzések és tapasztalatok alapján válogattunk össze Önnek. Ezzel így megkönnyítve a piacon kapható rengeteg féle kamera és kamera szett variációk közüli döntést. Így garantáljuk, hogy műszakilag és végül valóságban is egy igazi prémium kamerarendszer előnyeit élvezhesse.

AZ IP KAMERA SZETT KIMONDOTTAN IDEÁLIS MEGOLDÁS:

Új építésű vagy felújított épületekhez melyek UTP vezetékei már előre kiépítésre kerültek. Amennyiben a vezetékezés nincs előkészítve, úgy a "gyári kiegészítők"-között elérhető hálózati UTP kábelek, szerelvények, és egyéb szerelési segédanyagok a hosszútávú megbízható működés érdekében.

 • Régi és új építésű családi házakhoz
 • irodákhoz, üzletekhez 
 • raktárakhoz,
 • vendéglátó egységekhez,
 • telephelyekhez,
 • építkezések megfigyeléséhez

Ahol fontos, hogy a távolabbi arc/rendszám is értékelhető legyen, akár 10-25 méterről is. Éjszakai felvételek esetén is kiváló minőségű megoldás kínálva, akár 20-tól 50 méter távolságig is. 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS ESETÉN TÖLTSE KI A LENTI ŰRLAPOT

Keresés