Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kamera szettek (biztonsági kamera rendszerek)

Ideális megoldás új építésű vagy felújított épületekhez melyek UTP vezetékei már előre kiépítésre kerültek. Amennyiben a vezetékezés nincs előkészítve, úgy a "gyári kiegészítők"-között elérhető hálózati UTP kábelek és egyéb szerelési szerelvények prémium minőségben.

Komplett éjjel látó Hikvision IP kamera szetteket ajánljuk mindazoknak aki hosszútávra, több évre tervezik kamerarendszerüket, prémium képminőséggel, legújabb funkciókkal. 

Rendezés:
Gyártó: Hikvision
Raktáron
226.447 Ft 209.743 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
279.938 Ft 263.233 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
329.905 Ft 308.121 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
325.686 Ft 308.981 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
368.225 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
422.561 Ft 383.583 Ft
Gyártó: Hikvision
Raktáron
459.160 Ft 433.705 Ft

IP KAMERA SZETTEK - DÓM - KOMPAKT KIVITELBEN

A Hikvision IP kamera szettek dóm és kompakt kivitele, kitűnően alkalmazhatóak kültérre és beltérre egyaránt. Minden itt található IP kamera éjjel látó, kiviteltől függően 20-tól 50méteres távolságig.

Kültéri felhasználás esetén is többszörösen víz szigetelt csatlakozókkal és a gyári kiegészítőkkel, kötödobozokkal tökéletesen víz és pára mentesíthetőek a kamerák csatlakozói. Ezekkel az eszközökkel kompromisszumok nélkül lehet elsőre tökéletes rendszere, mellyel hosszú távra tervezheti kamerarendszere élettartamát.

 

Hikvision IP kamerarendszerek széles palettája mint tudásban mint kivitelben többféle területre, egyénileg szabhatóak. Az itt található IP kameraszettek 2-től 8 megapixeles (4K UHD) változatban elérhetőek vezetékes és vezeték nélküli wifi-s kivitelben is.

 

IP kamera rendszer főbb jellemzők

 • Masszív kameraház
 • Vízhatlan csatlakozók
 • Mozgásérzékelés funkció
 • 20-tól 50méter éjszakai látótávolság
 • Ingyenes távoli élérés

 

Biztosággal ajánljuk

Az itt található komplett éjjel látó IP kameraszetteket profi telepítői visszajelzések és tapasztalatok alapján vállogattunk össze Önnek. Ezzel így megkönnyítve a piacon kapható rengeteg féle kamera és kameraszett variációk közüli döntést. Így garantáljuk, hogy műszakilag és végül valóságban is egy igazi prémium kamerarendszer előnyeit élvezhesse.

 

KIMONDOTTAN IDEÁLIS MEGOLDÁS:

Újépítésű vagy felújított épületekhez melyek UTP vezetékei már előre kiépítésre kerültek. Amennyiben a vezetékezés nincs előkészítve, úgy a "gyári kiegészítők"-között elérhető hálózati UTP kábelek, szerelvények, és egyéb szerelési segédanyagok a hosszútávú megbízható működés érdekében.
 
 • Régi és újépítésű családi házakhoz
 • irodákhoz, üzletekhez 
 • raktárakhoz,
 • vendéglátó egységekhez,
 • telephelyekhez,
 • építkezések megfigyeléséhez

 

Ahol fontos, hogy a távolabbi arc/rendszám is értékelhető legyen, akár 10-25 méterről is. Éjszakai felvételek esetén is kiváló minőségű megoldás kínálva, akár 20-tól 50 méter távolságig is. 

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS ESETÉN TÖLTSE KI A LENTI ŰRLAPOT

Keresés