Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IP Hikvision Rögzítő egységek

 

Mire jó a Hikvision rögzítő?

Hikvision Hálózati IP Rögzítőegységek alkalmasak megfigyelésre, a videó felvételek autómatikus készítésére és lejátszására 1.3-tól - 12 Megapixeles IP kamerák támogatásával. A Hikvision rögzítő elérhetőek PoE és PoE nélküli változatban. A PoE az UTP-kábelek segítségével a hálózati eszközök számára biztosít tápellátást a rendelkezésre álló adatkapcsolaton keresztül. Az önálló Hikvision rögzítő VGA és HDMI kimenettel és USB porttal rendelkeznek, alkalmas monitor közvetlen csatlakoztatására további számítógép nélkül. A beágyazott Linux operációs rendszernek köszönhetően, az NVR stabil működést és számítógépes vírusokkal szembeni ellenállást biztosít.

A helyi felvétel készítés és a hálózati továbbítás H.264, H265, és H265+tömörítést használ, mely biztosítja a jó képminőséget viszonylag kis sávszélességgel és csekélyebb lemezterület felhasználásával. Az IP Rögzítők típustól függően 1 - 4 db merevlemezt képesek kezelni, maximum 6 - 8 TB-os SATA HDD- merevlemez kapacitással. Az automatikus felülírás opció megakadályozza az aktuális adatok törlését. A beépített USB port az Ip rogzítőegységek vezérlésére használható külső eszközökkel, valamint egy USB-tárolóeszköz (külső winchester vagy pendrive) csatlakoztatásával adatok másolására, felvételek mentésére alkalmas.

Az Hikvision rögzítő új menüje úgy lett kialakítva, hogy segítsen mindenkinek, akár a kezdő felhasználóknak is, navigálni, és módosítani a beállításokat. Az elrendezés, a leggyakrabban használt funkciók és a grafikai tervezés a legmagasabb szabványoknak megfelel. Támogatja a Explorer és Safari böngészőket. 

Helyi böngészés esetén, a felhasználó egyszerre játszhatja le mind a 4 - 16 csatorna kamera képeit (típustól függően változhat). A kívánt pillanat/időszak gyors lokalizálásához a videófelvételek bemutatásra kerülnek az idővonalon (24 óra). A lejátszás elindítható egy időpont rakattintásával az idővonalon, mely tartalmazza a finom tekerés funkciót is. 

Azok az IP CCTV rendszerek, amelyek Hikvision IP kamerákon és IP rögzítőegységeken alapulnak. Minden csatorna külön beállítható folyamatos felvétel készítésére vagy mozgásérzékelés funkcióra, illetve típustól függően riasztási be-ki menetel is rendelkeznek. 

 

TÁVOLI ELÉRÉS SZÁMÍTÓGÉPRŐL:

A HIKVISION rögzítőegységek IP hálózatokban az IVMS 4200 szoftverekkel vezérelhető. A szoftver lehetővé teszi az NVR/DVR-ek és IP kamerák konfigurációját és kezelését. Az iVMS 4200 program tud távolról kezelni akár 50 NVR/DVR-t. A felhasználói fiókokhoz belehet állítani különböző hozzáférési jogokat, a legmagasabb szintű "administrator"-tól a korlátolt "vendég" szintig. Így eldönthetjük, hogy hány kameraképet kívánunk kezelésre adni például egy alkalmazottunknak, mihez férhet hozzá. 

 

TÁVOLI ELÉRÉS OKOSTELEFONRÓL - HIK-CONNECT ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

A HIK-CONNECT szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést teszt lehetővé. Mobiltelefonos kliens szoftver, amelyet IOS, Android mobiltelefonokra terveztek.

Az applikáció segítségével, az épp aktuális élőképeket valós időben nézhetjük, felvételeket visszajátszhatjuk, melyekbe tetszés szerint bele is nagyíthatunk. Egy-egy felvétel pillanatát ki fotózhatjuk, kivághatjuk és le is menthetjük telefonunkra. PTZ kamerák távoli vezérlését is lehetővé teszi (forgatás, nagyítás-kicsinyítés). A jól áttekinthető kezelőfelületnek köszönhetően, könnyen személyre szabhatjuk, a kamerák képeit, a saját igényeink szerint. 

A kliens szoftver segítségével egyszerre akár 32 db élő kameraképet is láthatunk. Amennyiben különböző helyen több kamerarendszerünk is működik, úgy ezzel az applikációval egy mozdulattal, egyszerre kezelhetjük az összes kamerarendszerünket, melyet egy képernyőn valós időben láthatunk. 

 

A HIKVISION rögzítőkre vállalt GARANCIA:

3 év garancia hikvision rögzítő termékekre. Esetleges meghibásodás esetén a bevizsgálás és javítás Magyarországon történik, így nem kell heteket-hónapokat várni a csere eszközre.

Keresés