Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HDD - Merevlemezek

Rendezés:

Western Digital Purple család

A Western Digital purple merevlemez megfigyelő rendszerekhez ideális. Térfigyelő kamerák, komplexebb biztonsági rendszerek üzemeltetői számára ideális választás, mert arra tervezték, hogy problémamentesen állja a 24/7 használatot. Ennek megfelelően a lila WD kifejezetten ajánlott, ha videorögzítéshez és videofelvételek tárolásához keresünk merevlemezt.

Míg a vörös WD specialitása a nagy olvasási sebesség, a lila WD merevlemezek épp ellenkezőleg, az írási sebességre összpontosítanak. 1TB-tól 8TB-ig terjedő kapacitással kapható, és olyan technológiával – AllFrame – van ellátva, ami videofelvételek mentése során minimalizálja a hibákat.

Ezt a típusú merevlemezt arra tervezte a gyártó, hogy otthonvédelmi és más biztonsági rendszereket egyaránt kiszolgáljon. Legyen szó egy benzinkút, telephely biztonsági kameráiról, vagy otthoni betörés elleni védelemről, a megfigyelő rendszernek olyan tárhelyre van szüksége, ami képes egyidejűleg sok kameráról fogadni és menteni az adatot, valamint képest ezt kiemelkedően jó minőségben tenni anélkül, hogy hiba történne a mentés során. Ilyen biztonsági rendszerek olyan modell szerint működnek, hogy a használat nagy része adatírás, ami a nap 24 órájában zajlik, és ehhez képest csak ritkán történik adatolvasás. Ennek okán a WD Purple sorozat adatírási sebessége kiemelkedően magas, és a gyártó azt a tényezőt helyezi az értékesítés középpontjába, hogy a merevlemez egyidejűleg hány kameráról tud problémamentesen adatokat fogadni. A WD Purple által használt AlLFrame technológia egyszerre 32 HD kamera használatát támogatja.

 

 

Keresés