Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

Hikvision

A Hikvision az innovatív biztonsági termékek és megoldások világ vezető szállítója.
A Hikvision jelenleg több mint 26 000 alkalmazottat foglalkoztat, akiknek több mint 13 000 kutató-fejlesztő mérnöke van. A vállalat éves árbevételeinek 7 - 8% -át fekteti a kutatás és fejlesztés folytatására a folyamatos termékinnováció érdekében. A Hikvision egy teljes, többszintű kutatási és fejlesztési rendszert hozott létre, amely magában foglalja a kutatástól a tervezésig, a fejlesztésig, a tesztelésig, a technikai segítségnyújtásig és a szolgáltatásig minden műveletet. Hangzhou központjában a K + F csapatok globálisan működnek, beleértve a Montrealban, Kanadában és a Szilícium-völgyben, Kaliforniában Észak-Amerikában, az Egyesült Királyságban élő Liverpoolban, valamint Pekingben, Sanghajban, Chongqingben és Wuhanban Kínában a K + F központokat.
 
A Hikvision továbbfejleszti az audio és video kódolás, a video-képfeldolgozás és a kapcsolódó adattárolás alapvető technológiáit, valamint az előretekintő technológiákat, mint a felhőalapú számítástechnika, a nagy adatok és a mély tanulás. Az elmúlt néhány évben a Hikvision elmélyítette ismereteit és tapasztalatait az ügyféligények kielégítésében különböző vertikális piacokon, köztük a közbiztonságot, a közlekedést, az oktatást, az egészségügyet, a pénzügyi intézményeket és az energiát, valamint az intelligens épületeket. Ennek megfelelően a vállalat professzionális és egyedi megoldásokat kínál a különböző piaci igények kielégítésére. A videofelügyeleti ipar mellett a Hikvision kibővítette üzleti tevékenységét az intelligens otthoni technikával, az ipari automatizálással és az autóipari elektronikai iparágakkal - amelyek mindegyike videotechnikai technológián alapul -, hogy feltárja a hosszú távú fejlődés fenntartásának csatornáit.
 
A Hikvision az iparág egyik legszélesebb körű marketinghálózatát hozta létre, amely 38 tengerentúli regionális leányvállalatot és 38 kontinentális kontinentális céget foglal magában, biztosítva a gyors reagálást az ügyfelek, a felhasználók és a partnerek igényeihez. A Hikvision termékek egy sor vertikális piacot szolgálnak fel, amelyek több mint 150 országot fednek le, például a Philadelphia Recreation Center az USA-ban, a biztonságos városprojekt Szöulban, Dél-Korea, Dun Laoghaire kikötője Írországban, a milánói Malpensa repülőtér és a Bank of India , hogy csak néhányat említsek.
A Hikvision 2010 májusában került nyilvánosságra, és szerepel a Shenzhen Stock Exchange kkv-i igazgatóságán.
Rendezés:

Keresés